Ventilation

Ventek Air ønsker at være en seriøs og troværdig samarbejdspartner indenfor levering af ventilationsydelser, vi ønsker at indgå i et positivt samarbejde med vores kunder. Vi vil levere arbejder af høj kvalitet indenfor alle vores kompetencer, service, montage, indreguleringer, projekteringer, gennem et fagligt højt helhedssyn på ventilation samt øvrige tekniske installationer og forsyninger der forefindes i bygningerne.


Hospitaler og renrum.

Ventek Air har lang erfaring med projektering og gennemførsel af OP-stuer og øvrige medico tekniske installationer hos hospitaler. Indretning og projektering af OP-stuer med godt arbejdsklima uden træk og støj er et stort fokusområde.


Ansatte hos Ventek Air har alle erfaring med at arbejde i ”følsomme miljøer” som sygehuse, laboratorier og lignede, hvilket medfører at de ansatte er gode til at lytte og tage hensyn til de daglige brugere.


Ventek Air ApS indgår ofte og gerne i projekteringsarbejdet omkring ventilation, komfortkøling, automatik/CTS og andre tilstødende entrepriser. Ventek Air projekterer selv ca. 80% af alle vores arbejdsopgaver, inkl. udarbejdelse af projektoplæg til evt. underleverandører indenfor teknikområdet.

 

Morten Hansen

INDEHAVER & DAGLIG LEDER
Mobil: 2990 9661

Thorkild Pedersen

INDEHAVER & MASKINMESTER
Mobil: 2990 9662
VENTILATION
 
VENTILATION